söndag 6 april 2008

Söndag 6/4

Fri i dag!!

Japp de e ja som alla andra Söndagar om året!
Sitter fär tillfället på memphis o tar en kaffe ska väl äta så småningom....
Händer inte allt för mycke i mitt liv just nu mer än jobb da...
Å igår va de strålande solsken första dagen med våran uteservering på jobbet å den va smockad plus fullsatt inne så vi satt lite i prutten, vi har ju som sagt ingen personal...Så om någon e villig att åka till Norge över sommaren o jobba, varsegoda asså lyft luren å slå en singnal till mig....då fixar vi de på en sekund bara du kan servera...=)

Vädret e inget vidare idag assså...ja blir såååå deprimerad när de regnar, då känns livet bara pissigt..Men snart e de sommar å sol å full fart ute=)=) Längtar så in i ******* asså..

Hade en mardrömsnatt i natt asså... Telefonen bara ringde o ringde o gissa vem de var då..jo en fuller norrbagge..Men för HELVETE låt mig sova...Ja stängde av telefonen så när ja vaknade hade ja typ en miljon missade samtal...De bevisar bara att norrbaggar e tomma på hjärnceller=)=)

Har ju försökt att få hit Annicken i fasen snart ett halvår men hon bara vägrar o vägrar, men så fick ja ett samtal från henne i veckan då hon sa att hon kanske kommer ändå, men nu e den glädjen borta igen för nu kommer hon inte ändå...hon e såååååå velig så man kan döööö asså!!

Å Lhc e i final då e de inte helt otroligt roligt=)=) haha o i morron e första finalmatchen då e ja ledig som tur e så då ska ja sitta o glo på matchen på nätet=) tjoho..

Vi skulle ju fixat bredband hem till lägenheten (för er som inte vet så e ja i norge) men de va ju bindningstid på ett år på alla bredband så vi struntar i de iomed att vi ska antagligen hem efter sommaren å då e de igen ide tyckte vi..
För övrigt så e vi 6 stycken i vår lilla lilla lägenhet nu..haha men billigt blir de hyran e ju på 8900:- i månaden o våra 2 inneboende betalar 2000 var så vi betalar bara 1200 var typ...skit bra...

nehe dax att beställa lite käk nu klockan börjar tikka på...

ha de gott!! puss o kran

4 kommentarer:

Herman sa...

välkommen till blogg stumpan =)

Johanna sa...

Så kul att du har börjat blogga lite med:)

evitch sa...

Tack ska ni ha sötnosar..nu kan ni läsa om mitt JÄTTE intressanta liv..haha

Annicken sa...

Haha... du känner ju mig. Men nu kommer ni ju hem efter sommarn.. =) och det är inte jag lessen för kan ja lova =)