måndag 28 april 2008

Sverige!!

ja kom hit i lördags morse klokkan 7 var ja hos offa=) de va mysigt att få krypa ner jämter honom!
när ja vakna vid tio så gjorde ja mig i ordning o åkte till tättö å hälsa på mamma o gutte en sväng sen va de tillbaka till odensvi ta ett glass vin sen ar de av till horn på trubadurkväll..de va riktigt kul faktiskt..=)
men som vanligt när eve är fuller tappar hon bort saker.å även denna gång blev telefonen bortrövad=) men den återfanns i bilen vi hade åkt hem i=) å de va även ägaren till krogen..de va lite pinsamt o hämta den..men han va ju snäll å ärligt...många tack många tack=)
idag vaknade ja vi tio tog bilen hem till mamma åkte ner med den till gutte så han får sätta på mina sommardäck o tvätta den så den blir fin igen..
mamma å ja har varit i mantorp å fixat lite grejer till deras nya husvagn..å så blev de ju en sväng på mobilia också men faktiskt inget handleri denna gång...=) hämtade ut mitt paket ja beställt med en adidas dress i men den va inge fin så ja ska skicka tillbaka den=(...

nehe en cigg på de här så blir allt kanon=) puss

1 kommentar:

Tezz sa...

Hej på dej Avaloon=)
Hur mås d?
hoppas allt e bra me dej=)
Va roligt att du e hemma en sväng.. om du e i Linköping nån kväll i veckan kan du ju alltid titta förbi på Storan (hotellet..jobbar där mellan 22.40-7.10 hela veckan)
Kraam